OVER C&D INTERIORS

Welkom bij C&D Interiors

een persoonlijk onthaal

Bij C&D Interiors vindt u alles wat betreft raamdecoratie, interieurstoffen zoals gordijnen en tapijten, en het herstofferen van uw zitmeubels. Wij houden van een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Daarom ontdekken wij samen met u – in onze showroom of bij u thuis – uw wensen, stijl, voorkeur en budget. Op basis daarvan stellen we u alle verschillende mogelijkheden voor, uiteraard rekening houdend met de praktische en technische kant.  

Gevonden wat u zoekt? Geweldig, daar doen we het voor! We stellen met plezier een transparante en vrijblijvende prijsofferte voor u op.  
Onze belangrijkste troeven:
Moderne gordijnen en rolgordijnen bij cd interiors in zwevegem

één aanspreekpunt

Van opmeting tot plaatsing. U wordt tijdens het hele proces begeleid door dezelfde persoon, die helemaal op de hoogte is van uw dossier.

Raamdecoratie op maat bij cd interiors in Zwevegem

Persoonlijke aanpak

We streven ernaar zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen. Zo vindt u niet alleen wat u zoekt, maar ook wat bij u past.

Vouwgordijnen & gordijnen op maat van uw wensen

Deskundig advies

Het moet er goed uitzien, maar het moet ook goed werken! Daarom helpen wij u met de technische en praktische details om zo de voor u meest gebruiksvriendelijke oplossing te vinden.

Wij staan garant voor een afgewerkt, mooi interieur met een persoonlijke aanpak.

Op maat

We maken uw raamdecoratie met plezier op maat. We doen er namelijk alles aan opdat u vindt wat u zoekt, zodat uw woning persoonlijk en uniek wordt.

Opmeting

Na uw bezoek aan de toonzaal komen we kosteloos opmeten, geven we advies over de mogelijkheden en maken we u een vrijblijvende offerte.

Confectie

Bij ons kunt u terecht voor een vlekkeloze confectie van gordijnen en vouwgordijnen. Die maken wij volgens de regels van de kunst.

Plaatsing

Dankzij een constante opvolging van de nieuwste trends, technische evoluties en dankzij onze jarenlange ervaring, wordt de plaatsing steeds tot in de puntjes verzorgd.

Bent u klaar om uw interieur meer vorm te geven?

Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring en ontdek ons assortiment of maak een afspraak met uw interieurstylist.

C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten