GORDIJNEN

Ons aanbod van gordijnen

Gordijnen geven vaak de finishing touch aan uw interieur. Ze zijn de kers op de taart die uw interieur sfeer en stijl geven. Er zijn heel wat verschillende soorten ramen en dus ook soorten gordijnen. Elke soort kan een kamer een compleet ander look geven. Ontdek hierbij welke gordijnen bij u passen.

Gordijnen

Op zoek naar een groot aanbod gordijnen? Ontdek snel ons gamma van overgordijnen, vouwgordijnen of glasgordijnen.

Overweeg je om binnenzonwering te plaatsen? Ontdek onze rolgordijnen, plissé gordijnen, jaloeziën & verticale lamellen.

Binnen zonwering

Overweeg je om binnenzonwering te plaatsen? Ontdek onze rolgordijnen, plissé gordijnen, jaloeziën & verticale lamellen.

Gordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen voor een decoratieve afwerking & geven uw interieur een warme, gezellige sfeer. De stofkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Hierin heeft u eindeloze mogelijkheden of u nu kiest voor een transparante voile of eerder een prachtig linnen gordijn. Telkens creëren we uw persoonlijke smaak voor een aangenaam thuisgevoel.

Vouwgordijnen

Grote of kleine ramen? Met vouwgordijnen kunt u alle kanten op. Ze zijn eenvoudig in gebruik & zeer decoratief. Of u nu kiest voor een transparante stof die u net die nodige privacy biedt overdag, of een decoratieve stof die een huiselijke sfeer creëert. De afwerking is steeds van hoge kwaliteit en op maat gemaakt. Ze kunnen manueel met een ketting of elektrisch bediend worden.

Glasgordijnen

Glasgordijnen hebben de unieke eigenschap een verzachtende invloed te hebben in uw interieur. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en zorgt voor voldoende privacy. Ze worden steeds op maat gemaakt en kunnen in verschillende confectie mogelijkheden uitgevoerd worden. Kies bv. voor het Wave gordijn: een zacht golvend gordijn die mooi uit hangt. Liever iets nonchalanter? Dan kan u kiezen voor een linnen structuur met een enkele of dubbele plooi, al dan niet slepend op de grond.

Binnen zonwering

Rolgordijnen - C&D Interiors

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kan je eenvoudig uw interieur beschermen tegen zonlicht. Ze zijn handig en eenvoudig in gebruik en vragen niet veel onderhoud. Hierin hebben we een 3 tal types: transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Nieuw in ons gamma: Valo, het rolgordijn van de nieuwe generatie. Minimalistische rolgordijnen (ook binnenscreens genoemd) met een architecturale afwerking waarbij we tot een breedte kunnen gaan van 500cm. Deze kunnen uitgevoerd worden in design steunen, voorzien van een IO motor van Somfy.

Jaloezieën - C&D Interiors

Jaloezieën

Jaloezieën passen perfect in elk interieur. Ze kunnen vervaardigd worden in een strak aluminium of een natuurlijke houtsoort. Met verschillende lamelbreedtes (16, 25, 35, 50, 70 mm) kunnen deze toegepast worden in kleine als grote ramen. Ze zijn perfect als zonwering: je kan ze oriënteren zowel naar binnen als naar buiten zodoende je in één handomdraai de gewenste lichtinval of doorkijk kan creëren.

plissé gordijnen - C&D Interiors

Plissé gordijnen

Voor ramen met speciale vormen biedt een plisségordijn de beste oplossing. Deze bestaat uit een gevouwen stof, in opgevouwen stand zorgt dit voor een klein pakket. Plisségordijnen kunnen voor elk raamtype gebruikt worden draai- of kipramen, koepels, serres voor elk type raam bestaat er een uniek ophangsysteem.

Verticale lamellen  - C&D Interiors

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn naast standaard ramen ook zeer geschikt voor grote ramen zoals schuiframen of afwijkende modellen zoals een trapezeraam. De oriënteerbare lamellen kunnen lichtinval regelen en daarmee zorgen voor een efficiënte zonwering. Hierin hebben we een uitgebreide keuze van textiel, pvc of aluminium uitvoeringen. Deze worden steeds op maat vervaardigd.

Bent u klaar om uw interieur meer vorm te geven?

Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring en ontdek ons assortiment of maak een afspraak met uw interieurstylist.

C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten