HERSTOFFEREN

Herstofferen van uw meubels

Heeft u een meubel dat aan vernieuwing toe is of veel emotionele waarde heeft? Geef het een tweede leven met hoogwaardige meubelstoffen of leder. Met creativiteit en een uitgebreide collectie van meubelstoffen, leder en kunstleder vervangen wij de oorspronkelijke stoffering met de bekleding van uw keuze. Zo kan u bij ons terecht voor het herstofferen van antieke en hedendaags meubilair. Wij bieden u een uitgebreide keuze uit onze collectie die past in uw stijl, kleur en textuur, van klassiek tot hedendaags.

Kussens op maat - Herstofferen

Kussens op maat

Hebben de kussens van uw zetels, eetkamerstoelen, caravan, camper hun beste tijd gehad? Heeft de vulling niet meer het juiste comfort? C&D interiors levert confectie van kussen op maat en verzorgt het bijvullen of volledig vervangen van de kussenvullingen. Ook voor uw tuin- en loungemeubelen hebben we zon- en waterbestendige kwaliteit stoffen.

Herstofferen van horeca meubilair

Horeca meubilair

Heeft u voor uw horeca- of handelszaak vaste zitbanken, stoelen of barkrukken die nood hebben aan vernieuwing? Of heb je nood aan totaal nieuwe banken? Dan maken wij deze op maat, naar uw wens in samenwerking met een hoogstaand schrijnwerkbedrijf. We kunnen dus uw meubilair maken en bekleden, we zowel vaste als losse meubelstukken. We kunnen ook losse zitkussens maken in een brandwerende stof, leder of kunst leder met een hoge slijtagefactor.

Bent u klaar om uw interieur meer vorm te geven?

Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring en ontdek ons assortiment of maak een afspraak met uw interieurstylist.

C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten