Trendy raamdecoratie - vouwgordijnen

Terug
Vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd, zijn tot op heden nog steeds zeer populair. Ze passen in elk interieur, van klassiek tot hedendaags. Een vouwgordijn kan zowel transparant, zonwerend als verduisterend gemaakt worden.

2017/06/14

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd, zijn tot op heden nog steeds zeer populair. Ze passen in elk interieur, van klassiek tot hedendaags. Een vouwgordijn kan zowel transparant, zonwerend als verduisterend gemaakt worden. Wij bieden u een enorme keuze uit kamerhoge of kamerbrede stoffen om zo weinig mogelijk naden te hebben in uw gordijn. Vouwgordijnen kunnen ook worden gevoerd met een zonwerende voering. In dit geval worden uw gordijnen en meubelen beter beschermt tegen zonlicht waardoor u de leefruimte in de zomer frisser houdt. Voor de slaapkamers worden de gordijnen dan verduisterend gevoerd om lichtinval te beperken.  

Op maak gemaakt
Al onze vouwgordijnen worden op maat gemaakt volgens de hoogst kwalitatieve maatstaven. Standaard worden de baleinen achter gestikt. Aan de achterkant van het gordijn worden tunnels gevormd waar dan de baleinen in gebracht worden. De onderkant wordt steeds voorzien van een zonneflap, dit om verkleuren tegen te gaan. Er kan ook gekozen worden om baleinen voor te stikken, hierdoor creëert men een andere look. Wanneer er gekozen wordt voor een dessin, dan worden de tunnels handmatig gemaakt en opgestikt op het gordijn om zo het dessin mooi te laten doorlopen.  

Bediening
  • Standaard kunnen alle vouwgordijnen manueel bediend worden, door behulp van een ketting. Hierbij kan men breedtes aan tot wel 320cm. Bij grotere ramen gaan we over tot een maxi systeem waarbij we tot wel 15m² aankunnen.
  • Steeds meer worden er ook elektrische vouwgordijnen gemonteerd. De aansluiting gebeurt met een 220 volt motor waarbij je kan kiezen tussen een schakelaar of een RTS afstandsbediening.
Benieuwd naar ons aanbod? Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be
C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten