Sfeervolle klasse met shutters

Terug
Sfeervolle klasse met shutters

2017/09/05

Shutters

Shutters combineren tijdloze esthetiek en sfeervolle klasse. Met deze prachtige en duurzame vorm van raamdecoratie creëert u op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en sfeer. Shutters passen in ieders interieur en voor de meeste types ramen.

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare horizontale lamellen. Standaard worden deze vervaardigd uit lindehout, een Amerikaans hardhout dat stabiel en licht is. Dit is de ideale zonwering om licht en privacy te regelen. U kunt de luiken opendraaien voor een maximale licht inval. Wenst u meer privacy dan kan u dit regelen met de horizontale lamellen.

Op maat gemaakt
Shutters passen voor de meeste raamvormen dus ook bij ronde, schuine of driehoekige ramen. Deze worden telkens stuk voor stuk handmatig op maat gemaakt per raam en vakkundig opgemeten en geplaatst.

Welke shutters zijn er?
Standaard hebben we Lindehout shutters. Deze kunnen verkregen worden in dekkende verfkleuren of beitskleuren. Wenst u een Ral-kleur op maat, dan is dit eveneens mogelijk. Nieuw in ons gamma zijn de gezandstraalde shutters. Deze worden vervaardigd uit Paulownia, afkomstig van de keizersboom, en is hetzelfde als lindehout maar beter geschikt om te zandstralen. Het hout wordt gezandstraald zodat er een verweerde look ontstaat en kan eveneens in verschillende kleuren verkregen worden. Shutters combineren een tijdloze en sfeervolle klasse en bieden dankzij hun duurzaamheid een toegevoegde waard aan uw woning.  

Benieuwd naar ons aanbod? Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be
C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten