Houten jaloezieën voor een warme en natuurlijke sfeer

Terug
Houten jaloezieën

2017/02/14

Lamellen

Door de uitgebreide keuze aan houtsoorten heeft u voor elk interieur een passende oplossing. Deze worden vervaardigd uit ecologisch verantwoorde houtsoorten zoals abachi, bamboe en phoenix hout. De lamellen worden voorzien van een beschermende lak of UV olie. De houtnerven kunnen verschillen in structuur vertonen en hierdoor de kleurweergave beïnvloeden. Dit maakt deel uit van de natuurlijke charme van houtproducten. In de collectie vinden we ook Shine lamellen. Deze zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven uw interieur een luxueuze uitstraling. De basic collectie bestaat dan weer uit een kunststof materiaal. Deze heeft de uitstraling van hout maar kan uitstekend tegen vocht en zijn dus ideaal voor badkamers.  

Spelen met licht

Met houten jaloezieën kan u de gewenste lichtinval regelen. De ruimte wordt gelijkmatig belicht of verduisterd. De hoeveelheid zonlicht die u wilt binnenlaten bepaalt u bij de keuze van uw aankoop. Er bestaan in ons gamma 3 verschillende breedtes van 35mm, 50mm en 63mm. Hoe breder de lamellen, hoe verder ze uit elkaar staan en hoe sterker de lichtinval. Vraag ook gerust naar de privacy lamellen.  

Afwerking

Wenst u een decoratieve afwerking? Dan kan u op een fantastische manier uw houten jaloezie een eigen persoonlijke stijl toevoegen door gebruik te maken van een ladderband in uni kleuren of een subtiel patroon. Of een modieuze en warme uitstraling tegelijk, het kan. Elisse combineert een exclusief design met de uitstraling van een houten jaloezie. Een strakke aluminium bovenrail, tassel en tuimelstang geeft uw raam een moderne uitstraling.
 

Bediening

Houten lamellen worden standaard voorzien van één optrekkoord en 2 oriëntatie koorden. Optioneel kan er ook verkozen worden voor een volautomatische bediening met motor.

Contacteer me op nico@cdinteriors.be

Zou je graag meer weten over horizontale lamellen? Lees hier meer
Meer geïnteresseerd in verticale lamellen? Download dan nu onze brochure
C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten